(new)ויצו באנר עליון 20.1.20
לאיזו מנה אתה מתקוון?

לאיזו מנה אתה מתקוון?

"אנחנו מתקדמים עם הזמן, ולכן אם מודיעין היא עיר הייטקיסטית, אז 'פדריק' היא המסעדה הראשונה בעיר שמבליטה את הקידמה ההיטקיסטית הזאת".  כך אומר בחיוך יותם לגזיאל, אחד מהבעלים והשותפים של המסעדה במתחם עינב, שבאחרונה הסבה את התפריטים שלה לטאבלטים.

לצורך העניין רכשה המסעדה 35 טאבלטים. "זאת חתיכת הוצאה", אומר לגזיאל, "אבל עכשיו הסועדים יכולים לאתר במכשיר את המנה שבה הם מעוניינים ולראות בדיוק ממה היא מורכבת, כולל פרטים כמו כמות השומנים, הפחמימות והקלוריות".

אז מי שנכנס לפדריק צריך לדעת להשתמש באייפד, אחרת הוא אבוד?

"אף אחד לא אבוד כאן. אפשר גם לקרוא למלצרית ולבקש תפריט מודפס על נייר. אבל מי היום לא מכיר אייפד?".

אתם כבר שנה בשטח, מסקנות ותובנות יש כבר?

"שמודיעין זה אחלה מקום למסעדה, עובדה שהמקום מלא. השקנו עכשיו תפריטי חורף חדשים ואנחנו בהחלט פוזלים עמוק לעבר הטבעונים, שהם חלק חשוב מהלקוחות שלנו. לכן יש לנו מנות טבעוניות לא מעטות שמסומנות בתפריט".

מה לגבי התפריטים החדשים שלכם?

"הוספנו הרבה מנות חדשות לכל אורך התפריט ושינינו מנות קיימות. אין לנו מנת דגל. הכל טעים".

ולמה הדגש על טבעונים?

"כי הטבעונות תפסה בישראל ובמודיעין יש הרבה טבעונים. זה טרנד ממש ובכל מסעדה אחרת אומרים לטבעונים 'תזמינו סלטים'. זה לא הוגן".

ולמה דווקא טאבלטים?

"כי בתפריט מודפס אתה קורא מה אתה הולך לאכול ובטאבלט אתה גם רואה ומרגיש יותר את האוכל עוד לפני שמגישים אותו וזה עושה את ההבדל".

ומה לגבי מי שבחורף לא ממש רוצה לצאת מהבית החם?

"אז נביא לו את האוכל הטעים הביתה. השקנו גם שירות משלוחים מהיר ויעיל ואנחנו מציעים משלוחים לבית או לעבודה. המשלוחים מגיעים לכל אזור מודיעין, מכבים, רעות, לפיד, כפר האורנים ואפילו ליישובי המועצה האזורית גזר".

מה מדיניות המחירים במסעדה?

"אנחנו חושבים שלא צריך להיות חזירים כדי להרוויח. אני לא אומר שננהל עסק במחירי הפסד, אבל יש מחיר מסויים שבו אני יכול למכור ושהוא לא יהיה יקר ללקוח".

תמונה: בטאבלט גם רואים וגם מרגישים את האוכל (צילום יהודה גולן)

(new)עידן הפרזול 13.1.20