(new)דיור מוגן 1/7/18
מגש בעיצוב שונה

מגש בעיצוב שונה


 

מאכלים, הגשה, ריחות, אלו הם המרכיבים את שלמות הארוחה, הם אלו שלא אחת ישפיעו על האווירה, ראוי להשקיע בכך מחשבה ובעיקר עשייהכשהתפריט קרוב ללב

אין כמו אכילה משותפת עם מאכלים טובים כדי לקרב את הלבבות, אנשים שמבינים  באירועים יודעים  את זה ומשקיעים הרבה מאוד בתפריטים ובמתכונים על מנת ליצור את האווירה המתאימה באירוע, בהרבה מאוד מקומות התחום הקולינרי הינו מושקע ומפותח ופעם אחר פעם הוא מוכח כמשתלם וככזה שמשדרג את האווירה ומביא את האירוע למקום גבוה יותר.

לטעום את זה מחדש

אם בעבר נראה היה כי סעודה מושקעת מותנית בבשר וביין, היום יודעים שניתן לגוון בתפריט חלבי ומרשים לא פחות מהתפריט הבשרי והמוכר, יש אפשרות להגיש ארוחה יפה ומכובדת גם כאשר היא מורכבת מבסיס של מאכלים חלביים, השילובים השונים של מתכונים משובחים כאלו ואחרים יוצרים מבנה של ארוחה ברמה וברמה אחרת.

תרבות אכילה מגוונת

ללא ספק ניתן לקשור זאת לעולם שהפך לכפר גלובאלי כאשר אין הבדלי תרבויות ואם בעבר מסעדה סינית יועדה לסינים הרי ישראלים רבים ייבחרו לשבת במסעדה סינית, כך בדיוק חדר המזון החלבי פנימה וניתן לראות אפילו קייטרינג חלבי לשבת חתן, בעלי השמחה יודעם כי הם יוכלו לשמח, לרגש ולהרשים את האורחים עם תפריט חלבי מגוון ועשיר.

תפריט עם משמעות

חשוב לדעת שעל מנת ליצור שילובים מעניינים ותפריט שידבר אל האורחים, צריך להקפיד על איכות והקפדה בכל שלבי ההכנה, כשלכל אחד מהם יש את ההשפעה שלו על הטעם ועל הסועדים, הניחוח והסטייל, זה בדיוק המקום בו הטובים מקפידים והפחות טובים מזלזלים. כאן טמון ההבדל בין הטעמים ובין המשמעות שהם נותנים לאירוע.

אירוע עם טעם אחר

קייטרינג ברמה  מעסיק צוות מקצועי ומיומן, כזה שמבין את המשמעות של כל המרכיבים הקטנים, ומשקיע בכל פריט ופרט עד התבלין האחרון, כל אחד לוקח ברצינות רבה את המקום שלו בתהליך ומשקיע את המרב והמיטב, התוצאה מדברת בעד עצמה והטעם מעיד כאלף עדים.

 לבירורים על קייטרינג חלבי ושבתי תיצרו קשר עמנו ונגיש לכם ארוחה כלבבכם.

המאמר נכתב על ידי פזית ספיר בוטיק קולינרי 

יאיר דנון