מודיעין בראש

2013-11-18 00:00:00
2013-11-18 00:00:00

מטבלת "ציוני גיוס" שפרסם צה"ל עולה כי מודיעין מכבים רעות היא עדיין העיר הקרבית ביותר בארץ. בדירוג שמשקלל את אחוז הגיוס, וכולל את אחוז המיצוי ללחימה ולקצונה קיבלה מודיעין את הציון 82.4. שיעור הגיוס בקרב הבנים עומד על 92.8%, מתוכם 59% הם קרביים ותומכי לחימה ו-9.1% לקצונה. אחרי מודיעין צועדות בטבלה ראש העין, יהוד, גבעת שמואל, הוד השרון ונס ציונה שעקפו ערים כמו רעננה ואילת. 

בקרב הבנות ניצבת מודיעין במקום השלישי  עם 82.8% כשלפניה במקום הראשון הוד השרון ובשני רמת השרון. מנתוני אכ"א עולה גם נתון מדאיג המראה כי שיעור המתגייסים לקרבי ירד בשלוש השנים האחרונות בכ-9%, וכי חלה עלייה בקרב בנות המשתמטות מגיוס (42.6% לעומת 41.1% לפני שנתיים), שרובן קיבלו פטור לאחר שהצהירו שהן דתיות.   

(צילום פרטי)

 

כתבות נוספות

המורים ממודיעין יזכו לבונוס

גם השנה נכללים בתי ספר על-יסודיים מקומיים ברשימת המצטיינים של משרד החינוך, וצוותי ההוראה בחמישה בתי ספר בעיר יזכו לתגמול בסך אלפי שקלים

הכאוס התחבורתי פוגע גם במודיעין

הנהלת הרכבת הודיעה על סגירת תחנת השלום בתל אביב למשך שבוע, והנוסעים ממודיעין שיבקשו להגיע לעיר הגדולה ייאלצו לרדת בתחנת נתב"ג ולהמשיך משם בשאטלים שתפעיל הרכבת ללא עלות