(new)ויקטורי
כל הדרך לפתיחת מסעדה – אז איך עושים את זה נכון?

כל הדרך לפתיחת מסעדה – אז איך עושים את זה נכון?

תחום המזון הוא תחום שלא קל לשרוד בו. אחת הסיבות לכך שענף המזון הוא ענף מורכב, היא הסיבה של תוקף מוצרי המדף השונים

(צילום: PIXABAY)

בשנים האחרונות ישראל הולכת ונהפכת למעצמה קולינארית. יחד עם זאת, תחום המזון הוא תחום שלא קל לשרוד בו. אחת הסיבות לכך שענף המזון הוא ענף מורכב, היא הסיבה של תוקף מוצרי המדף השונים. מסעדות רבות קמות ונסגרות בעקבות נושאים הקשורים בקירור, תוקף ומה שביניהם.

אז איך באמת עושים את זה נכון? כיצד פותחים מסעדה בארץ? הדרך מתחילה בחדר הקירור, שם תוכלו לאחסן את המוצרים שלכם ולשמור על תוקפם. כשמדברים על מסעדות ופתיחתן, יש צורך לדבר על חדרי קירור תעשייתיים ועוצמתיים. ללא חדרי קירור ושיטות קירור חדשניות, צפוי אפילו הפסד כספי בטווח הארוך. איך זה קורה? מאוד פשוט, תוקפם של המוצרים אשר מתקצר, בהכרח יוביל לרכישה מוגברת של מוצרי מזון חדשים.

טריות היא שם המשחק וקירור עוצמתי הוא הדרך

בעזרת חדרי קירור עוצמתיים למסעדות, ניתן בהחלט למקסם את תוקף המוצר. בין אם אתם מתכננים לפתוח גלידריה, מסעדת בשרים או כל מסעדה אחרת, חובה לזכור שבכדי לעשות זאת נכון, קודם כל מתחילים בחדר הקירור של המסעדה.

במידה והתקנים השונים אינם מחייבים אתכם בהחזקת חדר קירור תעשייתי עוצמתי, יהיה עליכם להחזיק במסעדה כנראה מקררים מסוגים אחרים. ניתן לרכוש מקררים מסוגים רבים ובמחירים אטרקטיביים, כך שהאיכות של המזון המוגש לאורחי המסעדה יהיה ברמתו הגבוהה והמוקפדת.

סוגי מקררים תעשייתיים וחדרי קירור

ישנם מקררי נירוסטה, מקררי ויטרינה לעוגות, מקררי ויטרינה לדגים, מקררי משקאות ועוד רבים. בכל מקרה בו אתם מתלבטים בין סוגי המקררים השונים, בהחלט ניתן לפנות למרכז ייעוץ של משווק המקררים שלכם. מעבר לכך שקירור המוצרים הוא חשוב מאין-ערך, חדרי קירור תעשייתיים מספקים ללקוחותיכם את התחושה שאתם אכן מקצועיים.

סועדים אשר נכנסים למסעדה ורואים חדרי קירור עוצמתיים, מיד יבינו כי מדובר במסעדה אשר אינה מתפשרת על טיב המזון, על איכות השירות ועל איכות המזון המוגש לסועדים בה. בימינו הטכנולוגיה מורכבת וחדישה, מה שמחייב גם אחריות על המקררים שלכם.

לפתוח מסעדה ולצלוח את התחרותיות

בכדי לפתוח מסעדה ולעשות זאת כמו שצריך, יש לרכוש חדרי קירור תעשייתיים עם אחריות מורחבת, או לפחות עם אחריות לטווח ארוך. היות והטכנולוגיה מתקדמת, התיקונים במקררים עוצמתיים הם בדרך כלל מעטים, אך בכל מקרה טוב לדעת שיש לכם אחריות על מוצר הקירור או על חדר הקירור.

כדאי לזכור כי בימינו ישנה תחרותיות גבוהה ברוב התחומים והענפים, מה שמחייב אתכם לעמוד בסטנדרט הכי גבוה שניתן. כיצד שומרים על סטנדרט גבוה? הסועדים שלכם תמיד ירגישו וידעו להבחין באם המזון המוגש במסעדתכם הינו טרי או פחות. שמרו על טריות ועל איכות, ותוכלו ליהנות מקהל לקוחות קבוע במסעדה שלכם. חדרי קירור תעשייתיים מתאימים עבור אחסון של מוצרים מכל הסוגים, אל תתפשרו על הקירור של המזון במסעדתכם.

(new)שלומי תבלינים 18.5.20