לא על ההמבורגר לבדו

רותי בוסידן
רשת מסעדות הבשרים רובן פתחה סניף במע"ר במודיעין, ותתחרה בהמבורגריות הוותיקות הסמוכות. מלבד ההמבורגרים מציעים במקום גם קלאסיקות אמריקאיות כמו סלופי ג'ו ומנות מהמעשנה
צילום: פרטי

השדרה המרכזית במע"ר התחדש בשבוע שעבר במסעדה חדשה, שמעלה את קרב ההמבורגריות במרכז העיר לרמה חדשה.

רובן, רשת המבורגרים ובשרים באווירה אמריקאית, פתחה את שעריה להרצה בשבוע שעבר, ותתחרה במורדן בר, בבורגר מרקט וברשת BBB הסמוכה. מלבד המבורגרים מציעים ברובן גם מנות מהמעשנה, קלאסיקות אמריקאיות כמו סלופי ג'ו, סטייקים ואסאדו, ואפילו מנות צמחוניות.

מאחורי הסניף המודיעיני של הרשת עומדים יותם אייזנקוט, יניב רונן, מיכאל דרעי ורועי קהמקר,   כולם בגילי 30-40. השבוע סיפר אייזנקוט: "אנחנו חלק מרשת ארצית, שמוכרת בשרים  מעושנים, מנות ראשונות ועיקריות. את הכל אנחנו מכינים במקום מחומרי גלם איכותיים וטריים. זו הייחודיות של הרשת שלנו, להביא בשורה חדשה לעיר של אוכל טוב עם שירות  טוב. זאת המנטרה שלנו. יש לנו המבורגרים מיוחדים עם תוספות מגניבות מלמעלה כמו קורנביף, חזה אווז, ועוד הרבה דברים מגניבים ומיוחדים".

מדובר ברשת שהחלה את דרכה בחיפה לפני למעלה מעשור, עברה כמה שינויים, וכיום פועלת בשלושה קונספטים – מסעדה, אקספרס ושווארמה. "הסניף במודיעין הוא סניף של מסעדה לכל דבר", מסביר יותם, "עם מלצרים ונותני שירות אישי. מדובר בסוג של דיינר אמריקאי. השם 'רובן' בא מכריך רובן, שנולד בניו יורק בקהילה היהודית והוגש בלחם שיפון. אנחנו מגישים אותו היום בג'בטה. המקום התפתח לכל מיני כיוונים, והרשת היא כשרה כמובן".

למה החלטתם לפתוח סניף דווקא במודיעין?

"יש לנו שלושה סניפים בבעלותנו, אחד בפתח תקווה ושניים באשדוד, חיפשנו לפתוח מקום נוסף והייתה הזדמנות במודיעין. הבנו שהעיר צמאה למסעדה טובה והחלטנו להגיע. את המקום עיצבה בחורה בשם אנה, היא עשתה עבודה מדהימה בסגנון חמים, הכל מעץ, באווירה נעימה וביתית. עד עכשיו הולך מעולה. הרבה מגיעים אלינו והתגובות טובות. אנחנו מזמינים את כל תושבי העיר לבקר אצלנו".

רובן פועלת בשלב ההרצה בין השעות 17:00-23:00, ובהמשך תפתח את שעריה מהשעה 12:00 ועד חצות, בימי שישי בבוקר ובמוצאי שבת.

כתבות נוספות