גלידת גבינה פירורים

באדיבות שף קונדיטור ערן שוורצברד לגלידת שטראוס
2014-05-27 15:40:04
2014-05-27 15:40:04

חומרים

120 גר' גלידה וניל
70 גר' גבינה לבנה
50 גר' חלב
20 גר' סוכר

פירורי עוגיות
תות/ דובדבן

אופן ההכנה
* מערבבים את הכל יחד בבלנדר עד (לקבלת מרקם הומוגני כחצי דקה(

אופן ההגשה

* בתחתית כוס מאורכת,  מניחים קומפוט או תערובת של הפירות אדומים

*  את דפנות הכוס צובעים עם מעט מרוטב תערובת הפירות

* מוזגים את משקה הגבינה

מקשטים עם קצפת ומעל מפזרים פירורי עוגיות ותות שדה או דובדבנים

 

 

כתבות נוספות

מהנדסים לטובת הילדים

על פרויקט "תחפושות מתגלגלות", המאפשר לילדים בכיסאות גלגלים ליהנות מחג הפורים, חתומה יעל ממודיעין, מהנדסת בתעשייה האווירית