חומרים
4 מצות שבורות לחצי
ממרח שוקולד
6 מקופלות מפוררות
50 גרם שוקולד לבן (חצי חבילה)
2 שמנת מתוקה
2 כפות אינסטנט פודינג
סוכריות צבעוניות
מגש להכנה והגשה
להכנה:
מצות שבורות לחצי מרוחות בממרח שוקולד
מפוררים מקופלות מעל ממרח השוקולד ומתחילים להכין את הקרם.
לקרם שוקולד לבן:
מקציפים מיכל שמנת עם כף פודינג עד להתייצבות ומיד לאחר מכן בהדרגה מוסיפים את השוקולד לבן המומס (חשוב שלא יהיה חם כדי שהשמנת לא תתפרק)
לקרם שוקולד:
מקציפים מיכל שמנת עם כף פודינג עד להתייצבות ומיד לאחר מכן בהדרגה מוסיפים כף שוקולד למריחה.
מורחים את הקרם שוקולד לבן בשכבה התחתונה מעליה מצה ומהקרם שוקולד חום הראשונה ומעל עוד מצה ומספרים סוכריות ופירורי מקופלת.