עוגה מקופלת

המתכון באדיבות עלית צילום: סטודיו טינק.
2014-04-06 13:03:05
2014-04-06 13:03:05

חומרים

4 מצות שבורות לחצי
ממרח שוקולד
6 מקופלות מפוררות
50 גרם שוקולד לבן (חצי חבילה)
2 שמנת מתוקה
2 כפות אינסטנט פודינג
סוכריות צבעוניות
מגש להכנה והגשה

להכנה:

מצות שבורות לחצי מרוחות בממרח שוקולד
מפוררים מקופלות מעל ממרח השוקולד ומתחילים להכין את הקרם.
לקרם שוקולד לבן:
מקציפים מיכל שמנת עם כף פודינג עד להתייצבות ומיד לאחר מכן בהדרגה מוסיפים את השוקולד לבן המומס (חשוב שלא יהיה חם כדי שהשמנת לא תתפרק) 
לקרם שוקולד:
מקציפים מיכל שמנת עם כף פודינג עד להתייצבות ומיד לאחר מכן בהדרגה מוסיפים כף שוקולד למריחה.

מורחים את הקרם שוקולד לבן בשכבה התחתונה מעליה מצה ומהקרם שוקולד חום הראשונה ומעל עוד מצה ומספרים סוכריות ופירורי מקופלת.

 

כתבות נוספות

שוכרים במצוקה

מחיר השכירות הממוצע במודיעין עלה בשנה האחרונה ב-10.25%, לאחר ירידה קלה מאז שנרשם שיא של כל הזמנים בספטמבר, והשלים עלייה של למעלה מ-23% בחמש השנים האחרונות

בירה תשמח לבב אנוש

פסטיבל הבירה חוזר למודיעין בשבוע הבא, ומלבד דוכנים של מבשלות ישראליות ומתחם אוכל יופיעו גם ההרכבים פול טראנק וג'יין בורדו

שוכרים במצוקה

מחיר השכירות הממוצע במודיעין עלה בשנה האחרונה ב-10.25%, לאחר ירידה קלה מאז שנרשם שיא של כל הזמנים בספטמבר, והשלים עלייה של למעלה מ-23% בחמש השנים האחרונות

המשך קריאה »

בירה תשמח לבב אנוש

פסטיבל הבירה חוזר למודיעין בשבוע הבא, ומלבד דוכנים של מבשלות ישראליות ומתחם אוכל יופיעו גם ההרכבים פול טראנק וג'יין בורדו

המשך קריאה »