עוגת גבינה "פירורים" טבעונית

מאיר רוזנברג, השף של מלון רימונים גלי כנרת
2014-05-14 12:40:52
2014-05-14 12:40:52

חומרים למלית

500 גרם ממרח טופו

250 סמ"ק קרם קוקוס

250 סמ"ק שמנת צמחית מתוקה

2 חבילות פודינג ווניל

3 כפות סוכר

1 כף גרידת לימון

חומרים לפירורים

1 כוס קמח

2 כפות אגוזים טחונים

2 כפות סוכר חום

60 סמ"ק שמן

זה רק נראה כמו גבינה. עוגה לטבעונים (צילום יח"צ)

אופן הכנה

1. מערבבים היטיב את כול חומרי המלית, עד לקבלת מרקם אחיד.

2. מערבבים את חומרי הפירורים עד לקבלת בצק אחיד.

3. מחלקים את הבצק. 2/3 מהבצק משטחים בתבנית עגולה.

4. את הבצק אופים בתנור שחומם ל180 מעלות כ- 10 דקות ולאחר מקררים אותו.

5. את השליש הנותר אופים במקביל ולאחר שהוא מתקרר, מפוררים את הבצק ביד או בעזרת בלנדר.

6. את מלית בוזקים מעל תחתית הבצק ועל המלית מפזרים את פירורי הבצק

7. מכניסים למקרר לפחות ל – 5 שעות או שעה למקפיא.

כתבות נוספות

שוכרים במצוקה

מחיר השכירות הממוצע במודיעין עלה בשנה האחרונה ב-10.25%, לאחר ירידה קלה מאז שנרשם שיא של כל הזמנים בספטמבר, והשלים עלייה של למעלה מ-23% בחמש השנים האחרונות

בירה תשמח לבב אנוש

פסטיבל הבירה חוזר למודיעין בשבוע הבא, ומלבד דוכנים של מבשלות ישראליות ומתחם אוכל יופיעו גם ההרכבים פול טראנק וג'יין בורדו

שוכרים במצוקה

מחיר השכירות הממוצע במודיעין עלה בשנה האחרונה ב-10.25%, לאחר ירידה קלה מאז שנרשם שיא של כל הזמנים בספטמבר, והשלים עלייה של למעלה מ-23% בחמש השנים האחרונות

המשך קריאה »

בירה תשמח לבב אנוש

פסטיבל הבירה חוזר למודיעין בשבוע הבא, ומלבד דוכנים של מבשלות ישראליות ומתחם אוכל יופיעו גם ההרכבים פול טראנק וג'יין בורדו

המשך קריאה »