מרכיבים:
2 עלי מיפלי
120 גרם בננה פרוסה דק
120 גר' קרם טופי
6 גר' סוכר חום
אופן ההכנה:
מסדרים על בצק מילפיי אחד את קרם הטופי, כך שהוא שהפאות שלו ישרות. במקביל על החתיכה השנייה של בצק המילפיי פורסים את הבננות בצורה מדורגת ומסודרת. מפזרים סוכר ושורפים בעזרת ברנר, מניחים את החלק עם הבננות מעל הקרם טופי, בצלחת 32 עמוקה מקשטים בעזרת סילאן במרכז תפרחת נענע לקישוט מניחים את הקינוח מעל מקשטים באבקת סוכר.
להכנת הרוטב:
קרם טופי
500 גר' שמנת מתוקה
40 גר' סוכר
100 גר' רוטב טופי
אופן ההכנה:
בקערת ערבוב יש לטרוף את השמנת והסוכר עד להקצפה חזקה, כאשר הקצפת מוכנה מוסיפים את רוטב הטופי על דפנות הקערה ומקפלים אותו פנימה כך שהקצפת לא תיפול. מאחסנים בקירור.