נולדה באוטובוס שהוקדש לחייל שנפל, ונקראה על שמו

כתבי מודיעין News
צוות מד"א יילד את שחר שאול-אריאל באמבולנס שהוקדש לזכרו של סמ"ר איתמר שמן מלפיד, והשבוע פגשו הזוג והתינוקת את הוריו של החייל מלפיד
צילום: אריק אלישע, מד"א

תינוקת שנולדה לאחרונה בלידה באמבולנס שהוקדש לזכרו של סמ"ר איתמר שמן מלפיד, פראמדיק קרבי שנפל ברצועת עזה בדצמבר האחרון, נקראה על שמו.

בשבוע שעבר יצאו שחר שאול-אריאל, תושבת מושב בני דרום, ובעלה לכיוון בית החולים לאחר שצירי הלידה שחוותה הלכו והתגברו, אולם במהלך הנסיעה הבינו השניים כי הלידה קרבה משחשבו והזעיקו את מד"א. ניידת הטיפול הנמרץ שהגיעה אל השניים הוקדשה לזכרו של שמן, ובמהלך הנסיעה לבית החולים יילד הצוות את התינוקת.

מאוחר יותר, בעת שבני הזוג חיפשו שם לבתם, הם נזכרו כי הפראמדיק סער שי, שהיה חלק מהצוות שיילד את הבת, סיפר להם על סמ"ר איתמר שמן. בסגירת מעגל מרגשת הם החליטו לקרוא לבתם על שמו, והיא זכתה לשם תמר. השבוע סיפרו בני הזוג כי "זכינו להיות הלידה הראשונה בניידת טיפול נמרץ שהוקדשה לעילוי נשמת איתמר שמן ז"ל. איתמר התנדב בתחנת מד"א במודיעין, התחנה ממנה יצאה הניידת שבה זכיתי ללדת את תמר, ולכן תמר שלנו נקראת גם לזכרו".

השבוע נפגשו בני הזוג והבת הקטנה עם הוריו של שמן, דורית ואסף, שסיפרו: "התרגשנו מאוד לשמוע מהפראמדיקים של מד"א על הלידה של תינוקת בניידת טיפול נמרץ שהוקדשה לזכרו של בננו היקר שנפל בקרב בדרום רצועת עזה. התרגשנו יותר מזה ששמענו ששחר ואביתר שמעו אודות איתמר שלנו, ובחרו לשזור את בתם הבכורה לא רק בניידת טיפול נמרץ שבה היא נולדה אלא גם בשמו של בננו. אנו מודים למד"א שאפשר לנו להמשיך את דרכו של איתמר,ומשוכנעים שתמר הקטנה ומשפחתה ימשיכו את פלא מדינתנו".

סמ"ר שמן התגייס למסלול הפראמדיקים בצה"ל ובמסגרת ההכשרה השתלם בניידות טיפול נמרץ של מד"א ואף התנדב בתחנה המקומית במודיעין.

 

כתבות נוספות

הקורונה לא עזרה להם

חברה קבלנית שמסרה לרוכשים דירה במודיעין באיחור של 14 חודשים תפצה אותם ב-126 אלף שקל, לאחר שבית המשפט דחה את הטענה כי סגרי המגיפה פוטרים את החברה מפיצוי

יירשמו בדפי ההיסטוריה

למרות עוד הפסד ביתי, מאות אוהדי עירוני מודיעין חגגו על הדשא עם השחקנים העפלה היסטורית לליגה הלאומית, ששמה את העיר לראשונה על מפת הכדורגל הישראלי

הקורונה לא עזרה להם

חברה קבלנית שמסרה לרוכשים דירה במודיעין באיחור של 14 חודשים תפצה אותם ב-126 אלף שקל, לאחר שבית המשפט דחה את הטענה כי סגרי המגיפה פוטרים את החברה מפיצוי

המשך קריאה »

יירשמו בדפי ההיסטוריה

למרות עוד הפסד ביתי, מאות אוהדי עירוני מודיעין חגגו על הדשא עם השחקנים העפלה היסטורית לליגה הלאומית, ששמה את העיר לראשונה על מפת הכדורגל הישראלי

המשך קריאה »