שוטרים תועדו גוררים מפגינה משיערה

כתבי מודיעין News
עימותים אלימים בין המשטרה למפגינים במהלך אירועי המחאה בירושלים
צילום מסך: וואלה!

עשרות אלפים הפגינו אתמול בירושלים נגד הממשלה ובקריאה לבחירות, כאשר מול בית ראש הממשלה ומול הכנסת התפתחו עימותים אלימים במיוחד בין המפגינים לכוחות המשטרה.

בהפגנה מול הכנסת, בה השתתפו עשרות אלפי מפגינים, הפעילה המשטרה כוח רב בניסיון לפזר את ההפגנה. בין היתר, מכת"זית הופעלה לעבר מפגינים בכינון ישיר, כאשר לפחות מפגינה אחת נפצעה. במשטרה טענו כי המפגינים ניסו לפרוץ מחסומים משטרתיים, ובתיעוד שפורסם ברשתות החברתיות נראים שוטרים גוררים מפגינה משערה. שמונה מפגינים נעצרו במהלך הערב.

שקמה ברסלר, אחת ממובילות המחאה, אמרה: "במוצאי שבת שמענו כולנו את גדי איזנקוט אומר במפורש שראש הממשלה נשלט על ידי כהניסטים, ולא עושה את כל מה שהוא יכול על מנת לשחרר את החטופים. ההפקרה הזו, החרפה המוסרית הזו מלווה אותנו יום-יום שעה-שעה. האמת ברורה, למדינת ישראל אין הנהגה. יש לה ראש ממשלה שמחייך כאשר קצין העיר דופק למשפחות נוספות על הדלת".

כתבות נוספות

נותנים ומקבלים

חברת אופק העירונית משיקה מיזם הוקרה לתושבים המשרתים במילואים, ומזמינה את העסקים המקומיים להציע הטבות ייעודיות

נותנים ומקבלים

חברת אופק העירונית משיקה מיזם הוקרה לתושבים המשרתים במילואים, ומזמינה את העסקים המקומיים להציע הטבות ייעודיות

המשך קריאה »