לא, זה לא אמיתי. כמה אלפי פעמים אפשר לדווח במשך שנה על התקדמות במשא ומתן, על התקדמות זהירה, על התקדמות משמעותית, על סימנים להתקדמות, על התקדמות אופטימית, על אופטימיות בהתקדמות? כמה פעמים התקדמות יכולה להיות התקדמות ובעצם היא דורכת במקום?
גם ברגעים אלה, כשכל העולם ואשתו, כולל הנשיאים ביידן וטראמפ, מצהירים שזה גמור, החמאס עוד לא מצמץ והעולם כולו נושא עיניו אל מנהרות הגיהינום של החמאס לראות האם החל לבצבץ מהן עשן לבן.
ומה על המשפחות? אלוהים אדירים, מה עובר עליהן. איזו רכבת הרים מטורפת של רגשות וציפיות. בתוך כל השמועות והחדשות המטלטלות, כל מה שהן רוצות זה לחבק את יקיריהן הנמצאים אצל מפלצות האדם המסמלים את כל הרוע הקיים על פני האדמה.
ככל שהדברים תלויים בי, רגע אחרי שאחרון החטופים שלנו דורך על אדמת ארצנו היקרה, ואחרון החללים הנמצאים בעזה נקבר על אדמת המולדת, צריך להעלות את עזה באש ותמרות עשן. "אזרחי עזה, יש לכם 24 שעות להתרכז על חוף ימה המורעל של עזה, כי לאחר מכן הרצועה תעלה באש". ללא דין וללא משפט. זה דינם של חיות אדם שלקחו את כל מדינת ישראל בשבי כבר 15 חודשים. לא רק משפחות החטופים אינן נושמות, אומה שלמה עם קוצר נשימה מכל הרוע שפולטת רצועת עזה על מחבליה ותושביה.
יפוצו להם אזרחי הרצועה לכל כנפי העולם, והשחור של עזה יהפוך לסמל עולמי בבחינת כך ייעשה למפלצות אדם שטבחו, הרגו, אנסו, הרעיבו. תהיה אדמת עזה המקוללת שחורה עד סוף כל הדורות.
האמירה "לך לעזה" לא תתקיים עוד, כי לא תהיה עזה. תושביה יוגלו ויצטרפו למיליארד המוסלמים ברחבי העולם. "עם אכזר תתאכזר ועם נבל תתנבל", שנו חז"ל.
על מה שעוללו לנו בני הבליעל אין רחמים, אין סליחה ולא כפרה. דינם אחד: גלות, וכמה שיותר רחוק מיישובי העוטף ומדינת ישראל.