הזמן שלהן

רותי בוסידן
רחלי ויהב קורסיה, אם ובת תושבות העיר, השיקו לאחרונה מעדנייה חדשה במרכז מרל"ז ומספרות: "עשינו חתיכת צעד בתקופה לא פשוטה, אבל אנחנו מאמינות במה שאנחנו מוכרות"
צילום: פרטי

רבים מהשכירים מבינינו חולמים להפוך יום אחד לעצמאיים, ומי שלקחו את החלום והפכו אותו כעת למציאות הן רחלי ויהב קורסיה, אם ובתה, שפתחו לאחרונה את "קורסיה – בית של טעמים", מעדנייה משפחתית המציעה מגוון נרחב של תבלינים איכותיים, פיצוחים, דליקטסים ומוצרים ייחודיים.

החנות החדשה של השתיים, תושבות העיר מזה 14 שנים, נפתחה לא מזמן בקומה התחתונה של מרכז מרל"ז הוותיק, והשבוע סיפרו השתיים: "היינו שכירות כל החיים, אימא שלי עבדה בסופר פארם ואני הייתי מנהלת מטבח. הגענו לשלב בחיים שבו 'אם אין אני לי מי לי'. רציתי להוציא את אימא שלי מהעבודה הקשה ולתת לה חיים יותר קלים. אחרי שעבדתי פה שמונה חודשים קיבלתי הצעה לקנות את העסק, וזה התלבש לי כמו כפפה על היד. אמרתי שאימא שלי תהיה על הקופה ואני אהיה יותר בחנות ובתפעול שלה. הכוונה שלנו היא להביא את המוצרים הכי טובים ולתת את השירות הכי טוב".

על המוצרים בחנות הן מספרות כי "יש כאן תבלינים, פיצוחים, פירות יבשים, מחלקה גדולה של מוצרים מהמזרח הרחוק, פסטות עבודות יד, מבחר גדול של סוגי קפה, גבינות קשות ורכות, דליקסטים חדשים, מגוון ענק של חליטות תה ועוד. לפנינו החנות נקרה 'שלומי תבלינים', לקחנו את החנות ואנחנו כל הזמן מנסות לשפר אותה ולשמור איכות וטריות, ובעיקר על השירות. אנשים חוזרים לפה רק בשביל השירות".

איך הולך עד עכשיו?

"אנחנו כבר חודשיים פה והולך טוב, ברוך השם. יש פידבקים מאוד מפרגנים. אנשים מגיעים לכאן ומברכים אותנו ואנחנו מקבלות הרבה אהבה. אנשים מכירים את החנות ומאוד שמחים שלקחתי את המקום. עשינו חתיכת צעד בתקופה לא פשוטה, אבל אנחנו מאמינות במה שאנחנו מוכרות ולא מתפשרות על איכות".

כתבות נוספות