סלמון שומשום וירקות מוקפצים

נדב מרום, השף הראשי בקפה גרג, צילום אסף לוי.

רכיבים

2 יח' סטייק סלמון של 250 גרם.

כוס שומשום שחור ולבן.

מעט טריאקי.

1/4 כרוב לבן חתוך לרצועות דקות.

1 פלפל אדום חתוך לרצועות.

חופן שעועית ירוקה.

6 פטריות חתוכות לרבעים.

חופן עלי פטרוזיליה ושני שיני שום קצוצים היטב.

מעט שמן קנולה.

מעט מלח ופלפל.

אופן הכנה

יש לצפות היטב את הסלמון בשני צבעי השומשום.

תוך כדי מחממים שתי מחבתות אחת עמוקה מעט-להקפצת הירקות.

והמחבת השנייה שטוחה יותר כדי לטגן-לצלות את הסלמון.

במחבת השטוחה נשים מעט שמן ונניח את סטייק הסלמון המצופה כ- 2-3 דקות מכל צד(לשים לב שהשומשום לא נשרף).

במחבת השנייה העמוקה יותר, נשים את הכרוב, הפלפל, הפטריות והשעועית הירוקה ונקפיץ קלות. נוסיף מלח ופלפל ולקראת סוף הבישול נוסיף את השום הקצוץ והפטרוזיליה.

הגשה

יש להניח את הירקות המוקפצים על צלחת ועליהם להניח את הסלמון. נקשט עם מעט רוטב טריאקי על הסלמון.

 

 

2014-09-18 10:17:01
2014-09-18 10:17:01

כתבות נוספות

שנת שיא

רגע לאחר סיומה של שנת 2021 חושפים מתווכי הנדל"ן המקומיים את העסקאות הגדולות של השנה: וילה במכבים שנמכרה בקרוב ל-9 מיליון שקל, עסקת השיא לדירת 3 חדרים והדירה הכי יקרה במגדלי דמרי

חותכים את התור

מתחם בדיקות נוסף החל לפעול בעיר, בחניית הספריה העירונית, ובעירייה מקווים כי יחד עם השקת מתחם הדרייב אין בפארק הטכנולוגי יצומצמו העומסים הכבדים שנרשמו בשבוע שעבר

שנת שיא

רגע לאחר סיומה של שנת 2021 חושפים מתווכי הנדל"ן המקומיים את העסקאות הגדולות של השנה: וילה במכבים שנמכרה בקרוב ל-9 מיליון שקל, עסקת השיא לדירת 3 חדרים והדירה הכי יקרה במגדלי דמרי

המשך קריאה »

חותכים את התור

מתחם בדיקות נוסף החל לפעול בעיר, בחניית הספריה העירונית, ובעירייה מקווים כי יחד עם השקת מתחם הדרייב אין בפארק הטכנולוגי יצומצמו העומסים הכבדים שנרשמו בשבוע שעבר

המשך קריאה »

תוכן שיווקי » אולי יעניין אותך