עוף עם פירות יבשים

לירון קרדי, השף של מסעדת פדריק
2014-01-13 14:51:44
2014-01-13 14:51:44

רכיבים:

4 בצלים

10 שוקי עוף

רבע כוס שמן לטיגון

10 משמשים יבשים, ללא חרצן

 15שזיפים יבשים, ללא חרצן

רבע כוס חמוציות

רבע כוס צימוקים שחורים גדולים

 2כפות סילאן

1 כף סוכר חום

מעט מלח

מעט פלפל שחור

1 כף שטוחה קינמון

כ-2 כוסות מים

עוף עם פירות יבשים נוסח פדריק

אופן ההכנה:

לחתוך את הבצל לפלחים ולטגן בסיר עמוק. 

להוסיף את שוקי העוף, ולטגן קלות.

להוסיף את שאר רכיבי המתכון.

להביא לרתיחה, להנמיך את האש, ולבשל כשעה וחצי .

מדי פעם מומלץ לנער את הסיר בעדינות.

אין לערבב במהלך הבישול.

 

כתבות נוספות

שני חשודים נוספים נעצרו בפרשת הנער הנעדר

המשטרה הודיעה בסוף השבוע על מעצרם של שני חשודים נוספים, במקביל להארכת מעצרו של סלמון אברמוב מירושלים, החשוד במעורבות בפרשה. הוריו של קליינרמן: "סומכים על המשטרה שתבצע כל פעולה שצריך על מנת לאתר את מויישי"

עולם בצבעים

יעקב גילה, צייר ממודיעין, השיק לאחרונה תערוכה חדשה במרכז הרב תחומי: "אני מושפע מחלונות ראווה בניו-יורק, מטיול בולענים בים המלח, ממופע ריקוד"

זה עולה לנו

לאן נעלמה המחאה האותנטית? לא הכול ניתן לפתור באמצעות מחאה ברשתות החברתיות

עולם בצבעים

יעקב גילה, צייר ממודיעין, השיק לאחרונה תערוכה חדשה במרכז הרב תחומי: "אני מושפע מחלונות ראווה בניו-יורק, מטיול בולענים בים המלח, ממופע ריקוד"

המשך קריאה »