עוף עם פירות יבשים

לירון קרדי, השף של מסעדת פדריק

רכיבים:

4 בצלים

10 שוקי עוף

רבע כוס שמן לטיגון

10 משמשים יבשים, ללא חרצן

 15שזיפים יבשים, ללא חרצן

רבע כוס חמוציות

רבע כוס צימוקים שחורים גדולים

 2כפות סילאן

1 כף סוכר חום

מעט מלח

מעט פלפל שחור

1 כף שטוחה קינמון

כ-2 כוסות מים

עוף עם פירות יבשים נוסח פדריק

אופן ההכנה:

לחתוך את הבצל לפלחים ולטגן בסיר עמוק. 

להוסיף את שוקי העוף, ולטגן קלות.

להוסיף את שאר רכיבי המתכון.

להביא לרתיחה, להנמיך את האש, ולבשל כשעה וחצי .

מדי פעם מומלץ לנער את הסיר בעדינות.

אין לערבב במהלך הבישול.

 

2014-01-13 14:51:44
2014-01-13 14:51:44

כתבות נוספות

שנת שיא

רגע לאחר סיומה של שנת 2021 חושפים מתווכי הנדל"ן המקומיים את העסקאות הגדולות של השנה: וילה במכבים שנמכרה בקרוב ל-9 מיליון שקל, עסקת השיא לדירת 3 חדרים והדירה הכי יקרה במגדלי דמרי

חותכים את התור

מתחם בדיקות נוסף החל לפעול בעיר, בחניית הספריה העירונית, ובעירייה מקווים כי יחד עם השקת מתחם הדרייב אין בפארק הטכנולוגי יצומצמו העומסים הכבדים שנרשמו בשבוע שעבר

שנת שיא

רגע לאחר סיומה של שנת 2021 חושפים מתווכי הנדל"ן המקומיים את העסקאות הגדולות של השנה: וילה במכבים שנמכרה בקרוב ל-9 מיליון שקל, עסקת השיא לדירת 3 חדרים והדירה הכי יקרה במגדלי דמרי

המשך קריאה »

חותכים את התור

מתחם בדיקות נוסף החל לפעול בעיר, בחניית הספריה העירונית, ובעירייה מקווים כי יחד עם השקת מתחם הדרייב אין בפארק הטכנולוגי יצומצמו העומסים הכבדים שנרשמו בשבוע שעבר

המשך קריאה »

תוכן שיווקי » אולי יעניין אותך