לאחר חשיפתו של השיר "הוריקן", שייצג את ישראל באירוויזיון, התייחסה הזמרת עדן גולן לסערה סביב פסילת השיר המקורי שהתכוונה ישראל לשלוח לתחרות.
במסיבת עיתונאים שנערכה אתמול (ראשון) אמרה גולן: "אני לא נאיבית, אני יודעת מה התגובות כלפינו בעולם. אני יודעת מה המציאות, שלצערי היא לא משמחת. מה שחשוב לי זה לתת את הביצוע הכי טוב ולייצג אותנו בכבוד. אני מאמינה שהמוזיקה מאחדת ומדברת בשפה משלה".
עוד התייחסה גולן לשיר המקורי שנפסל, זאת בשל מה שבאיגוד השידור האירופי הגדירו כמילים בעלות "מסר פוליטי": "כמובן שהיו שבועות של הוריקן, של חוסר ודאות, בלבול ולא ידעו מה יקרה. זה היה קצת קשה. בסוף כל המדינה במצב קשה ואנחנו עוברים תקופה לא פשוטה. יש אנשים שצריך לשחרר וחיילים ששומרים עלינו. צריך לקחת את הכל בפרופורציות. ניסינו לא להתבלבל ממה שקורה מסביב. עשינו הכל כדי שנשתתף השנה".