20 מדליות ל"סאקורה" בטורניר Golden League

אבירם שקד
2014-11-11 00:00:00
2014-11-11 00:00:00

ביום שבת פתח מועדון סאקורה את העונה התחרותית,  בתחרות ראשונה שהתקיימה בטורניר Golden League באולם הספורט של אורנית (צמוד לראש העין). מועדון סאקורה קטף 20 מדליות: 8 זהב, 7 כסף ו-5 ערד.

היסטריה כזאת לא הייתה לנו מאז ימי יעל ארד העליזים. עזבו מרקחה, עולם הג'ודו הישראלי כחנות של H&M. כוחותינו אחוזי תזזית, מסתכלים, מודדים וממהרים לקופה לשלם בקרדיט. ירדן ג'רבי עלתה על הפודיום באליפות העולם בפעם השנייה וברוך שמואלוב הוסיף לארון הלאומי המפואר מקום ראשון באליפות אירופה ומקום שלישי באליפות עולם. עכשיו כולם קונים חליפות ורוצים גם, מי שלא מקבל השראה, או שהוא בקראטה או שהוא פצוע. ההצלחות האחרונות מספקות דחיפה לענף שדחיפות זה הקטע שלו, מי שממצמץ מוצא את עצמו על המזרון, או מנסה להשתחרר מחניקה. ברחובות אנשים מנסים אחד על השני תרגילים חדשים ובזמן שהרמזור אדום הם עוברים מבחני חגורה.

בצל האירועים הללו פתח מועדון סאקורה את עונת התחרויות, כאשר באולם הספורט של אורנית יצא לדרך טורניר הגולדן ליג בהשתתפות 25 לוחמים המקומיים. 350 ג'ודוקות מ- 20 מועדונים ברחבי הארץ התקבצו בין ארבעה קירות וניסו להכריע מי יהיו היורשים. תשובה סופית עדיין לא קיבלנו, אבל רמזים כבר יש. כמו שזה נראה, צריך להכריע בין פרופסור שזיפי בחממה עם מפתח צינורות לסגן אלוף חרדלי בחדר אורחים עם פמוט. הג'ימה! מתוך 25 מתחרים שייצגו את עיר העתיד, 20 חזרו עם מדליה כרוכה סביב הצוואר. אחרי ספירה יצא 8 זהב, 7 כסף ו- 5 ארד. עכשיו רק ללכת לבנק ולהפקיד.

איגור רומניצקי, המאמן הראשי של המועדון, מסכם: "זו תחרות ראשונה לעונה, והיתה יופי של תחרות גם מבחינת הארגון וגם מבחינת הרמה. אני מאוד שמח מההישגים של חברי המועדון. עשינו הכנה טובה לתחרות , עם מחנה אימונים שהתקיים לפני שבוע בו התאמנו עם מועדון מנתניה. אני רוצה לציין את יונתן צ'יגרינסקי, תום מנוב, נאור אינטרשטיין ותום רונס שבלטו במשקלם ובמיוחד את אמיר אלבג שביום התחרות חגג יום הולדת והביא לעצמו כמתנה את מדליית הזהב".

הזוכים:

במדליית זהב: טוני מימון (ד), אמיר אלבג (ג), עידו נקר (ג), אריאל בונין (ג), יונתן צ'יגרינסקי (ג), תום מנוב (ג), נאור אינטרשטיין (ו), תום רונס (ח).

במדליית כסף: שחק ירדן (ג), רועי וינברג (ה), תמיר רזגון (ד), תום מג'ובובסקי (ג), מיכאל בונין (ג), עילי קליש (ג), שקד אטס (ז).

במדליית ארד: רז בן הרוש (ג), הראל אטס (ה), שלי לילדנבאום (ב), מיטר שמעון (ג), אורי יציב (ז).

בתמונה: איגור והחניכים בסוף התחרות (צילום: באדיבות "סאקורה")

כתבות נוספות

המלחמה מאחורינו

שירות התחבורה הציבורית בסופי השבוע חוזר כעת ללוח הזמנים המלא מימי השגרה, ובעירייה נעשים מאמצים לאחר עוד יותר את הנסיעה האחרונה בשעות הלילה

תביעת הענק של החברה ממודיעין

חברת דין שיווק ממרכז עינב הגישה לבית המשפט המחוזי תביעה בסך 68 מיליון שקל נגד קבוצת אסם-נסטלה, בטענה כי נגזלו ממנה סכומי עתק

בין הטובים מכולם

רב"ט ט' ממודיעין, שהתנדבה לשירות בצה"ל ומשרתת כמש"קית ת"ש בגדוד תותחנים, קיבלה ביום העצמאות את אות מצטיינת נשיא המדינה

המלחמה מאחורינו

שירות התחבורה הציבורית בסופי השבוע חוזר כעת ללוח הזמנים המלא מימי השגרה, ובעירייה נעשים מאמצים לאחר עוד יותר את הנסיעה האחרונה בשעות הלילה

המשך קריאה »

בין הטובים מכולם

רב"ט ט' ממודיעין, שהתנדבה לשירות בצה"ל ומשרתת כמש"קית ת"ש בגדוד תותחנים, קיבלה ביום העצמאות את אות מצטיינת נשיא המדינה

המשך קריאה »