סנגריה שגונבת את ההצגה

(צילום: דניאל לילה)
2013-10-07 14:36:28
2013-10-07 14:36:28

ל-12-10 כוסות:

1 בקבוק (L11/2) מיץ תפוזים פריגת

2 מקלות קינמון (או כפית קינמון טחון)

3 מסמרי ציפורן (או קורט ציפורן טחון)

2 כוכבי אניס (לא חובה)

1 כפית ג'ינג'ר מסוכר קצוץ

1 בקבוק (ML 750) יין הר תבור אדום

3-2 כפות סוכר או דבש

להגשה:

פלחי תפוז

+ מבשלים את מיץ התפוזים עם התבלינים 5 דקות על להבה בינונית-נמוכה רק כדי לעורר את הטעמים.

+ מוסיפים את היין עם הסוכר או הדבש ומבשלים רק עד להמסה, מבלי להגיע לרתיחה.

+ מגישים חמים עם פלחי תפוזים.

*רוצים סנגריה ללא אלכוהול? מכינים עם מיץ ענבים במקום יין.


 באדיבות פריגת, אורלי ועינת תוכן קולינרי

כתבות נוספות

"ריאל לעולם לא מתה"

הופעה היסטורית של שוערה השלישי של ריאל מדריד הקנה לה את הכרטיס לחצי גמר ליגת האלופות

"נועה איתנו כל הזמן"

עדי ואבי מרציאנו, הוריה של נועה התצפיתנית שנחטפה ונרצחה, שוברים שתיקה ממושכת ומספרים על רכבת ההרים הרגשית שחוו מאז ה-7 באוקטובר, על השיחות עם נועה בבוקר השבת השחורה והאכזבה מצה"ל וההנהגה, וכיצד הזהירה אותם מהמצב בגבול הרצועה: "היא אמרה 'אחרי סוכות, תתכוננו'"

"נועה איתנו כל הזמן"

עדי ואבי מרציאנו, הוריה של נועה התצפיתנית שנחטפה ונרצחה, שוברים שתיקה ממושכת ומספרים על רכבת ההרים הרגשית שחוו מאז ה-7 באוקטובר, על השיחות עם נועה בבוקר השבת השחורה והאכזבה מצה"ל וההנהגה, וכיצד הזהירה אותם מהמצב בגבול הרצועה: "היא אמרה 'אחרי סוכות, תתכוננו'"

המשך קריאה »