החל השיווק בשכונת נופים

יהודה גולן

פחות מחצי שנה לאחר שיווק הקרקעות בשכונת נופים במודיעין, חברת "טעמן נדל"ן" מקבוצת "טעמן" שבשליטת איש העסקים שלום חיים ואחיו נח ודרור, היא הראשונה שהתחילה בשיווק פרויקט "נופים בפארק".

עד כה מכרה החברה 30 דירות. לאור הביקוש הרב החליטה החברה להיענות לצרכי השוק והחלה בשיווק מוקדם של הדירות בניינים 3 ו-4, בהנחה של כ-50,000 שקל ממחירון החברה. דירות ארבעה חדרים בשטח של 106 מ"ר עם מרפסת בשטח של 17 מ"ר הכוללת חניה ומחסן, משווקות במחיר של החל מ-1.58 מיליון שקל. תמהיל הדירות מגוון וכולל דירות חמישה חדרים, מיני פנטהאוזים ופנטהאוזים בני 5-6 חדרים במפלס אחד.

חברת "טעמן נדל"ן" והחברות השותפות לה בפרויקט "נופים בפארק" הן היחידות בשכונת נופים שהחליטו לצאת בשיווק מוקדם. לדברי מנכ"ל "טעמן נדל"ן, עו"ד יהושע (שוקי) ארז: "החברה היא הראשונה שיוצאת לשיווק בשכונה בין היתר מתוך מטרה לקצר את הליכי הבירוקרטיה ולהוזיל את מחירי הדירות. לגישתנו, ככל שממתינים עם השיווקים, הצרכן הסופי ישלם מחיר גבוה יותר. להערכתי, מחירי הדירות בשכונת נופים בפרט ימשיכו לשמור מגמה יציבה של עליית מחירים, כשבסיום הפרויקט, אני צופה שהדירות תהיינה שוות  עשרים אחוז יותר מערכן כיום".

לדברי מנכ"ל חברת השיווק של הפרוייקט, ד"ר חיים גולבנציץ': "בוני נופים זכתה במכרז של רשות מקרקעי ישראל לפי מחיר של כ-400 אלף שקל לקרקע ליחידת דיור, כולל פיתוח. כשמרבית המכרזים נסגרו לפי מחיר ממוצע של 480 אלף שקל לקרקע ליחידת דיור כולל פיתוח, עובדה זו  מעידה על הצפי לעליות מחירים.

"המטרה שלנו היא בין היתר שהצרכן ייהנה מעליית שווי הדירות, וזה אפשרי בעיקר בשיווק מוקדם", מסביר ארז. "מדובר באחת השכונות האיכותיות המוקמות במקום אסטרטגי ובמסה משמעותית. פרויקט 'נופים בפארק' הוא הראשון של 'טעמן נדל"ן' במודיעין, אך נוכח הביקושים הרבים, היקף המכירות ושיתוף הפעולה המצוין עם גורמי העיריה, החברה רואה במודיעין יעד אסטרטגי להמשך השקעותיה בעתיד".

 

כתבות נוספות

הנציג שלנו ביבשת השחורה

גדעון בכר, איש משרד החוץ המוכר מפעילותו בעמותת "תושבים משפיעים במודיעין", מונה לאחרונה לשגריר ישראל בקניה ומספר מדוע דווקא באפריקה אוהבים אותנו

תסתדרו לבד

הורי הילדים בגן ברחוב אפרים גילו עם פתיחת השנה כי הגן אינו מצויד כראוי וכי הציוד שישנו ישן ולא תקין, ונאלצו לצאת למסע גיוס תרומות: "העירייה לא עשתה כלום". העירייה: כל הבעיות טופלו

יש אנשים שיוצאים לפנסיה ומאבדים עשרות אלפי שקלים למרות שהצליחו לחסוך, פשוט לא ידעו לשאול את השאלות הנכונות במועד הפרישה

בבדיקה ראשונה גיליתי פרט מפתיע: האישה עדיין משלמת מס על הקצבה, למרות שהיא זכאית לפטור כמעט מלא על רוב הסכום. אלפי שקלים בכל שנה הלכו

המשך קריאה »

הנציג שלנו ביבשת השחורה

גדעון בכר, איש משרד החוץ המוכר מפעילותו בעמותת "תושבים משפיעים במודיעין", מונה לאחרונה לשגריר ישראל בקניה ומספר מדוע דווקא באפריקה אוהבים אותנו

המשך קריאה »

תסתדרו לבד

הורי הילדים בגן ברחוב אפרים גילו עם פתיחת השנה כי הגן אינו מצויד כראוי וכי הציוד שישנו ישן ולא תקין, ונאלצו לצאת למסע גיוס תרומות: "העירייה לא עשתה כלום". העירייה: כל הבעיות טופלו

המשך קריאה »