ברגשות מעורבים

כתבי מודיעין NEWS
ענקית המשלוחים וולט החלה הבוקר את פעילותה במודיעין, עם 50 מסעדות ועסקי מזון וגם משלוחים מרשתות השיווק, מאפיות ומעדניות. אל החוששים מהשפעת המהלך על העסקים המקומיים הצטרף גם המשנה לראש העירייה, אלעד שמעונוביץ
צילום: יח"צ

כפי שפרסמנו בשבוע שעבר, ענקית המשלוחים וולט החלה היום באופן רשמי את פעילותה בעיר, שכבר מקבלת תגובות מעורבות.

על פי הודעת החברה, עד כה הצטרפו אל וולט 50 מסעדות מקומיות, בנוסף ל-20 בתי עסק כמו סופרמרקטים, מאפיות ומעדניות בעיר וסביבתה. לדברי החברה, למעלה מ-60 שליחים יפעלו בעיר, כאשר הם מצפים לאלפי לקוחות חדשים. בין העסקים שכבר הצטרפו אל וולט ניתן למצוא את המסעדות רוזה ולוצ׳אנה, גריל 443, ניושי, מסעדת חצות, מפגש השייח' ורשתות מוכרות כמו מקדונלד׳ס, פסטה בסטה, ג׳חנון בר וסביח פרישמן. כמו כן, עוד הצטרפו מחסני השוק, ויקטורי, מעדני צדקיהו, מאפיית טלר, באשר, יין בעיר, בי פארם ו-Yellow. רדיוס המשלוחים יכלול גם את היישובים לפיד, כפר רות, חשמונאים, גני מודיעין, שילת, שעלבים, נוף איילון וכפר האורנים, וכן את אזור התעשייה שילת ואזורי התעשייה בתוך העיר. שעות הפעילות יהיו בכל יום בין השעות 09:00-23:00, ובימי שישי עד השעה 16:00.

ליאור אשכול, מנכ״לית Wolt ישראל, אמרה: ״אנחנו מצפים כבר תקופה ארוכה להגיע למודיעין ושמחים לצאת לדרך. זיהינו ביקוש גבוה ל-Wolt מתושבי העיר, ולכן החלטנו לראשונה להשיק את השירות במודיעין לא רק עם מסעדות, אלא גם עם חנויות ועסקים מקומיים כמו סופרמרקטים, מאפיות ומעדניות".

גם חיים ביבס, ראש עיריית מודיעין, בירך השבוע: ״עיריית מודיעין פועלת רבות על מנת להנגיש את בתי העסק לטובת התושבים, מתוך ראייה של עידוד קנייה פה בתוך העיר. הכניסה של Wolt לעיר תביא תנועה כלכלית למסעדות והחנויות בעיר ותנגיש את מרכולתן גם ליישובי הסביבה״.

מי שפחות התלהב השבוע מכניסת ענקית המשלוחים לעיר הוא אלעד שמעונוביץ, המשנה לראש העירייה, שכתב: "היום תחל לפעול בעיר אפליקציית המשלוחים וולט, ואנחנו מקבלים אותה ברגשות מעורבים. מצד אחד, שירות איכותי ומתקדם המסמל את העתיד ומנגיש את העסקים בעיר לתושבים ושם אותה על המפה מבחינה קולינרית. מנגד, המודל העסקי שלה גובה סכום מופרז עבור שירות התיווך והמשלוח, מה שסביר להניח שיגרום לעלייה במחירי המנות במסעדות ובתי האוכל בעיר. זו דילמה אמיתית. כשוולט בחנו כניסה לעיר היינו איתם בקשר, אבל בגלל הפגיעה בעסקים ועליית המחירים הצפויה לא המשכנו איתם והם ביצעו את תהליך הכניסה לבד".

עוד הוסיף שמעונוביץ: "ברור שאת הקידמה לא ניתן לעצור. המלצתנו היא להמשיך להזמין עצמאית מהאתרים והעסקים מהם הזמנתם ישירות עד היום (כולל שמירה על שתי חברות המשלוחים המקומיות שעובדות בעיר שנים), ומהאפליקציה של וולט את העסקים החדשים שמצטרפים. כך נשמור כולנו על פרנסתם של העסקים בעיר ולא נגרום לעליות מחירים נוספות".

כתבות נוספות

"זה קרה אצלכם בעיר, לא בבני ברק"

ראש האופוזיציה יאיר לפיד כותב לתושבי העיר: "מה היה קורה אם 1,500 תושבי מודיעין היו מונעים משוטרים לבצע מעצר? הם היו גומרים את הלילה בתחנה, ובצדק"

לאט אבל יורד

מנתוני רשות המיסים עולה כי בשנה האחרונה עמד המחיר הממוצע לדירת 3 חדרים על 2.589 מיליון שקל, 3.259 מיליון לדירות 4 חדרים ו-3.821 מיליון לדירות 5 חדרים

זוכרים גם אותו

העירייה תחנוך השבוע משעול בעיר על שמו של סא"ל דולב קידר, שנפל במבצע "צוק איתן" לאחר שהסתער על מחבלים

יחד מול העולם

רנית בודאי היימן ממודיעין השתתפה במחזור הראשון של "מועצת העם היהודי" שיזם נשיא המדינה, ומספרת מדוע היא אופטימית שהדור הצעיר ישנה את התמונה

לאט אבל יורד

מנתוני רשות המיסים עולה כי בשנה האחרונה עמד המחיר הממוצע לדירת 3 חדרים על 2.589 מיליון שקל, 3.259 מיליון לדירות 4 חדרים ו-3.821 מיליון לדירות 5 חדרים

המשך קריאה »

יחד מול העולם

רנית בודאי היימן ממודיעין השתתפה במחזור הראשון של "מועצת העם היהודי" שיזם נשיא המדינה, ומספרת מדוע היא אופטימית שהדור הצעיר ישנה את התמונה

המשך קריאה »