סנגריה שגונבת את ההצגה

(צילום: דניאל לילה)
2013-10-07 14:36:28
2013-10-07 14:36:28

ל-12-10 כוסות:

1 בקבוק (L11/2) מיץ תפוזים פריגת

2 מקלות קינמון (או כפית קינמון טחון)

3 מסמרי ציפורן (או קורט ציפורן טחון)

2 כוכבי אניס (לא חובה)

1 כפית ג'ינג'ר מסוכר קצוץ

1 בקבוק (ML 750) יין הר תבור אדום

3-2 כפות סוכר או דבש

להגשה:

פלחי תפוז

+ מבשלים את מיץ התפוזים עם התבלינים 5 דקות על להבה בינונית-נמוכה רק כדי לעורר את הטעמים.

+ מוסיפים את היין עם הסוכר או הדבש ומבשלים רק עד להמסה, מבלי להגיע לרתיחה.

+ מגישים חמים עם פלחי תפוזים.

*רוצים סנגריה ללא אלכוהול? מכינים עם מיץ ענבים במקום יין.


 באדיבות פריגת, אורלי ועינת תוכן קולינרי

[the_ad_group id="87"]
[the_ad_group id="89"]

כתבות נוספות

איחוד נוסף על הפרק

בעיריית מודיעין שוקלים לאחד כבר בשנת הלימודים הקרובה את בתי הספר כרמים והאלה, זאת לאחר שהתברר כי בכרמים לא תיפתח כיתת א' ויפעלו בו שמונה כיתות בלבד

איחוד נוסף על הפרק

בעיריית מודיעין שוקלים לאחד כבר בשנת הלימודים הקרובה את בתי הספר כרמים והאלה, זאת לאחר שהתברר כי בכרמים לא תיפתח כיתת א' ויפעלו בו שמונה כיתות בלבד

המשך קריאה »