מרכיבים:
קרח כתוש.
כוס לוובול.
כף סוכר.
20 מ"ל מיץ לימון סחוט.
20 מ"ל רום בהיר
קרנרג'י.
חופן גרגירי רימון.
20 מ"ל גרנדין (סירופ רימונים)
אופן ההכנה:
ממלאים את כוס הלוובול בקרח הכתוש.
מכניסים אל תוך שייקר את הרום, סירופ הגרנדין, הסוכר ומיץ הלימון ומערבבים עם כף בכדי להמיס את הסוכר בתוך הנוזל.
לאחר מכן מחברים את כוס הלוובול עם הקרח הכטוש לשייקר ומשקשקים מספר פעמים.
לאחר מכן הופכים את השייקר כאשר כל המשקה והקרח נמצאים בתוך הכוס.
בשלב זה ממלאים קרנרג'י עד סגירה מלאה של הכוס ומפזרים למעלה את גרגירי הרימון לקישוט.
צילום: סטודיו open
אופן ההגשה:
כוס לוובול+ קש חצוי + חצי סטירר + גרגירי רימון לקישוט + מפית.
קיר רויאל משודרג
מרכיבים:
כוס שמפניה
20 מ"ל גרנדין (סירופ רימונים)
גרגרי רימונים,
20 מ"ל קרנרג'י
אופן הכנה:
מוזגים לכוס שמפניה את הגרנדין, לאחר מכן את השמפניה עד גובה 4 אצבעות מהקצה העליון של הכוס.
מפזרים מעט גרגרי רימון לפנים הכוס, ומוזגים את הקרנרג'י.