סטייק לברק בפירות יבשים וחלב קוקוס.

באדיבות השף סהר רפאל מסעדות כדיתא וכרמים. צילום: לירון אבירם
2014-01-14 13:11:47
2014-01-14 13:11:47

רכיבים:

  • 2-3 דגי  לברק נקיים
  • 100 גרם חמאה
  • 2 תפו"א חתוכים לקוביות
  • 2 יח' בטטה חתוכים לקוביות
  • 3-4 תאנים חתוכות לרבעים.
  • 100 גרם חמוציות
  • 4-5 משמשים
  • 2-3 תמרים
  • 1 קופסא של קרם קוקוס
  • ציר ירקות
  • 2 ענפי טימין/רוזמרין

אופן ההכנה

  1. נפרוס את הדגים לסטייקים בעובי 2-3"מ.
  2. נחמם חמאה בסיר או במחבת ונוסיף את תפו"א והבטטה
  3. נצרוב כ-2-3 דקות ננמיך את הלהבה ,נבזוק פנימה יין לבן.
  4. נוסיף את הדגים למחבת ונפזר מעל את הפירות היבשים
  5. נוסיף את ציר הירקות ואת עשבי התבלין יחד עם הקרם קוקוס .
  6. נטבל במלח ופלפל לפי הטעם .

אופציות לשדרוג המנה

  • להמשיך לבשל עם מכסה למשך 10 דקות .
  • להכניס לתנור למשך 15 דקות בחום של 200 מעלות.

 

כתבות נוספות