רכיבים:
- 2-3 דגי לברק נקיים
- 100 גרם חמאה
- 2 תפו"א חתוכים לקוביות
- 2 יח' בטטה חתוכים לקוביות
- 3-4 תאנים חתוכות לרבעים.
- 100 גרם חמוציות
- 4-5 משמשים
- 2-3 תמרים
- 1 קופסא של קרם קוקוס
- ציר ירקות
- 2 ענפי טימין/רוזמרין
אופן ההכנה
- נפרוס את הדגים לסטייקים בעובי 2-3"מ.
- נחמם חמאה בסיר או במחבת ונוסיף את תפו"א והבטטה
- נצרוב כ-2-3 דקות ננמיך את הלהבה ,נבזוק פנימה יין לבן.
- נוסיף את הדגים למחבת ונפזר מעל את הפירות היבשים
- נוסיף את ציר הירקות ואת עשבי התבלין יחד עם הקרם קוקוס .
- נטבל במלח ופלפל לפי הטעם .
אופציות לשדרוג המנה
- להמשיך לבשל עם מכסה למשך 10 דקות .
- להכניס לתנור למשך 15 דקות בחום של 200 מעלות.