שבעה לוחמים נפלו בחאן יונס

כתבי מודיעין News
מחבלים הצליחו להצמיד מטען חבלה לנגמ"ש בו נעו חיילי הנדסה קרבית
צילום: דובר צה"ל

דובר צה"ל התיר הבוקר (רביעי) לפרסום כי אמש נפלו שבעה לוחמי הנדסה קרבית בחאן יונס שברצועת עזה. השבעה, לוחמי גדוד ההנדסה 605 בעוצבה 188, נפלו מפיצוץ מטען חבלה.

הבוקר הותרו לפרסום שמות שישה מהנופלים: סגן מתן שי ישינובסקי, בן 21 מכפר יונה, מפקד מחלקה בגדוד; סמ"ר רונאל בן משה, בן 20 מרחובות, לוחם בגדוד; סמ"ר ניב רדיע, בן 20 מאליכין, לוחם בגדוד; סמל רונן שפירו, בן 19 ממזכרת בתיה, לוחם בגדוד; סמל שחר מנואב, בן 21 מאשקלון, לוחם בגדוד; סמל מעיין ברוך פרלשטיין, בן 20 מאשחר, לוחם בגדוד. שמו של הנופל השביעי טרם הותר לפרסום.

עוד נמסר הבוקר כי האירוע התרחש אתמול בשעה 18:30, כאשר הלוחמים נעו בנגמ"ש מסוג "פומה" של החטיבה. על פי תחקיר ראשוני, מחבלים הצליחו להצמיד מטען חבלה לנגמ"ש ופוצצו אותו. במהלך ניסיונות החילוץ כיסה דחפור את הנגמ"ש בחול וגרר אותו לשטח ישראל.

[the_ad_group id="87"]
[the_ad_group id="89"]

כתבות נוספות

איחוד נוסף על הפרק

בעיריית מודיעין שוקלים לאחד כבר בשנת הלימודים הקרובה את בתי הספר כרמים והאלה, זאת לאחר שהתברר כי בכרמים לא תיפתח כיתת א' ויפעלו בו שמונה כיתות בלבד

איחוד נוסף על הפרק

בעיריית מודיעין שוקלים לאחד כבר בשנת הלימודים הקרובה את בתי הספר כרמים והאלה, זאת לאחר שהתברר כי בכרמים לא תיפתח כיתת א' ויפעלו בו שמונה כיתות בלבד

המשך קריאה »