כשהאוכל הוא סיבה למסיבה

מורן ספיר
2017-08-31 01:00:00
2017-08-31 01:00:00

צריך לתת את הדעת לקייטרינג אותו בוחרים לכל אירוע, הוא זה שישאיר את הטעם האמתי בסיכומה של החגיגה
ידידים מאז ולתמיד

תמיד אוכל ומסיבה הולכים שלובי זרוע, זאת משום  שלאוכל יש השפעה רבה על האווירה, לאוכל יש טעם משלו תרתי משמע, הוא מטעים לא רק את החייך, הוא גם מטעים את האווירה, הוא מתאים אותה לכולם ומשדרג את האירוע ומביא אותו למקום הרצוי וזו הסיבה לכך שאנשים בכל התרבויות משקיעים הרבה מאוד בכל מה שקשור באוכל בכלל ובפרט באוכל במסיבות, אירועים ובמפגשים.

קייטרינג בעל ערך

כשמבינים את ערכו של התחום הקולינרי באירוע מבינים שיש מקום להשקיע מחשבה וממון באוכל על טעמו, צורתו והגשתו, קייטרינג ברמה טובה ידע להתנהל מול התפריט עם כל הכובד הראש ובהתאמת אופיו לאירוע ולמשתתפים, בעלי הקייטרינג יודעים כי האוכל שיוגש והאופן בו יוגש ישפיע על הסטייל של האירוע, והוא זה שישפיע על תדמיתה של המסיבה בעיני המשתתפים.

דוקטורט במאכלים

 חשוב לדעת כי הכנת מאכלים והרכבת תפריטים הינה מלאכה של מקצוענים , החיבור בין המנות השונות ומרכביהן זו אומנות שנלמדת כמו כל אומנות אחרת על ידי אנשים שמבינים את החיבור בין החומרים השונים וההתאמה ביניהם על מנת למצוא את הנוסחה המתאימה והערבה לעין ולחייך, זו שתיתן את הטעם הנכון.

מודדים את איכות המאכלים

ניתן למדוד את רמת הקייטרינג בשלושה מדדים:

  • טעם
  • הגשה
  • עריכה

להגיש חם או קר?

קייטרינג מקצועי משכיל להשקיע מעבר לטעם גם בתחום ההגשה והעריכה, עיצוב המאכלים בצלחת ובבר הוא דבר שיש מקום לתת עליו את הדעת וכמובן העריכה זו שתקבל את האורחים בבואם לאירוע ותיתן לאירוע את הממד ואת האופי המתאימים לו, קייטרינג למסיבה צריך להיבחר לאחר מחשבה ובירורים כך שהוא יספק בסיכומו של אירוע את מה שרציתם לספק, קייטרינג שייתן טעם של עוד, ניחוח מעלה זיכרון נעים, זיכרון של מסיבה מזמינה, זיכרון של חגיגה מושלמת.

לפרטים אודות הקייטרינג למסיבה שלכם צרו קשר בטלפון שייתן לכם את הטעם אותו רציתם לטעום.

המאמר נכתב על ידי פזית ספיר בוטיק קולינרי 

כתבות נוספות